म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाँथ भजन लिरिक्स (Mhare sir par hai Baba ji ro haath)
म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाँथ भजन लिरिक्स
म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाँथ
कोई तो म्हारो काई करसी
जै कोई म्हारे श्याम धनि नै साँचे मन से ध्यावे
काल कपाल भी साँवरिये के भगतां से घबरावे
जै कोई पकड़्यो है बाबा जी रो हाँथ
बीको तो कोई काई करसी
म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाँथ
कोई तो म्हारो काई करसी
जो आंपे बिस्वास करे वो खूंटी तान के सोवे
बठे प्रवेश करे ना कोई बाल ना बांको होवे
जाके मन में नहीं है विस्वास
बांको तो बाबो काई करसी
म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाँथ
कोई तो म्हारो काई करसी
कलयुग को यो देव बड़ो, दुनिया में नाम कमायो
जद जद भीड़ पड़ी भगतां पर, दौड्यो दौड्यो आयो
यो तो घट घट की जाने सारी बात
कोई तो म्हारो काई करसी
म्हारे सिर पर है बाबा जी रो हाँथ
कोई तो म्हारो काई करसी
Mhare sir par hai Baba ji ro haath
Mhare sir par hai Baba ji ro haath
Koi to mharo kaai karsi
Jai koi mhare Shyam Dhani ne saanche man se dhyave
Kaal Kapal bhi Sanwariye ke bhagta se ghabrave
Jai koi pakadyo hai Baba ji ro haath
Beko to koi kaai karsi
Mhare sir par hai Baba ji ro haath
Koi to mharo kaai karsi
Jo aampe biswas kare wo khunti taan ke sove
Bathe pravesh kare na koi, baal na baanko hove
Jaake man mein nahin hai viswas
Baanko to Babo kaai karsi
Mhare sir par hai Baba ji ro haath
Koi to mharo kaai karsi
Kalyug ko yo dev bado, duniya mein naam kamayyo
Jad jad bhi bhid padi bhagta par, daudyo daudyo aayo
Yo to ghat ghat ki jaane saari baat
Koi to mharo kaai karsi
Mhare sir par hai Baba ji ro haath
Koi to mharo kaai karsi
Post Comment